Meistä

ADRA Finland säätiö sr on suomalainen kehitysyhteistyö- ja avustusjärjestö. Adventtikirkon perustaman ADRA:n (Adventist Development and Relief Agency) vaikuttamistyö kiteytyy kolmeen periaatteeseen: oikeudenmukaisuuteen, myötätuntoon ja rakkauteen.

Säätiön toiminnan keskeisenä päämääränä on välittävien ja oikeusperustaisten yhteisöjen ja yhteiskuntien kehittäminen. Kehittäminen tarkoittaa, että kaikilla ihmisillä on mahdollisuus löytää oma paikkansa yhteisössä ja parantaa omia lähtökohtiaan. ADRA muodostaa kansainvälisen verkoston, jolla on 118 maatoimistoa eri puolilla maailmaa.

Uusi me -blogi on sitoutunut Ylen ja Erätauko-säätiön Hyvin sanottu – Bra sagt -hankkeen arvoihin ja ADRA Finland säätiö sr on hankkeessa mukana yhteistyökumppanina. Hyvin sanottu – Bra sagt -hanke kutsuu parantamaan keskustelukulttuuria Suomessa ja luomaan turvallisia keskusteluympäristöjä. Lisäksi vahvistetaan keskustelua käyvien osapuolten keskinäistä luottamusta ja ymmärrystä. Voit lukea hankkeesta lisää osoitteessa https://yle.fi/aihe/hyvin-sanottu 

Uusi me -blogialusta on osa ADRA Finland säätiön suunnittelemaa Tavoitteena uusi me -hanketta, johon ovat sitoutuneita Kirkkohallitus, Kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokus, Suomen Caritas ja Suomen Ekumeeninen Neuvosto.

 

Ota yhteyttä

Toimittaja
Nora Repo-Saeed
+358 40 522 0308
toimitus@adra.fi